DENİZLİ / BAKLAN - Baklan Limak Hüsamettin Tuyji Çok Programlı Anadolu Lisesi

Baklan Limak Hüsamettin Tuyji Çok Programlı Anadolu Lisesi

0 258 781 21 21( İlÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ)
GÜRLÜK MAH. LİSE CAD. NO: 17 BAKLAN / DENİZLİ
Vizyon
Eğitimde; çağdaş teknolojiyi kullanarak kendini sürekli yenileyebilen, girişimci ruha sahip öğrenciler yetiştirerek bölgemizin en seçkin okulu olmak.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarına ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı Türk Milletinin, Milli, Ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini seven ve daima yüceltmeye çalışan; İnsan haklarına ve anayasanın başlangıçtaki temel ilkelerine dayanan demokratik,Laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş, sağ duyu sahibi yurttaşlar olarak yetiştirmek varlık nedenimizdir.
2012 BAKLAN KAYMAKAMLIĞI VOLEYBOL TURNUVASI ÜÇÜNCÜSÜ
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler
SABAH TOPLANMA SAATİ : 08:50 ÖĞLE ARASI : 12:40 - 13:20 ÖĞLE TOPLANMA SAATİ : 13:20 OKUL ÇIKIŞI : 15:30
KALORİFER
Ulaşım
Denizli Oto Garından Baklan Dolmuşları Yaklaşık her 45 Dk bir ulaşım yapılabilmektedir.
Gürlük MAH.OKULLAR CD.NO:6 BAKLAN / DENİZLİ
İL MERKEZİNE UZAKLIK : 60 KM İlçe Merkezinde